Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Najboljše igrače za razvoj spretnosti – starost 2-3 leta

Najboljše igrače za razvoj spretnosti – starost 2-3 leta

Sestavljanke:

Naš Timon se zadnje pol leta navdušuje nad sestavljankami. Skozi vajo je postal celo tako spreten, da za šalo sestavi sestavljanko s 35 deli, ki je namenjena otrokom nad 4 leti starosti. V ta namen mu za nagrado, kadar je zares priden, kupiva kakšno novo sestavljanko. Seveda poskušava z različnimi, da so mu čim večji izziv. Obstajajo namreč sestavljanke z obrobo/okvirjem (kot ta spodaj), sestavljanke ki se sestavljajo na prosto in takšne ki se ne sestavijo skupaj ampak so le zrezane. Pa seveda takšne lesene, ki spodbujajo, da otrok prepozna pravo obliko in seveda spodbujajo učenje različnih predmetov/sadja/živali.

IMG_0421

124648

 

Kocke:

Pri nas prisegamo na Duplo. Imamo jih že celo škatlo in omogočajo nam pravo zabavo s kockami kadar se jih lotimo. Preko njih se učimo tudi o barvah.

IMG_0746

Barvice:

Za otroke od 3 leta starosti, ki imajo radi risanje in eksperimentiranje ter za ljubiteljske in amaterske umetnike z visokimi zahtevami. Vsestranskost pomaga otrokom pri razvijanju in izražanju kreativnosti. Kupili smo jih tukaj.

 

img_9803

 

Računalniška tablica:

Vem, mogoče vam ne bo všeč ampak pri nas je Timon “dobil” tablico čisto slučajno, saj se je nežno razbila in je bila že zastarela za delo. Mož jo namreč uporablja za službo. Tako je ta stara ostala Timonu. Nanjo sva naložila igrice, ki spodbujajo kreativnost, odkrivanje barv, sestavljanje sestavljank … Pač ni kaj, naši otroci bodo, hočemo ali nočemo, zrasli z veliko več elektronike in glede na današnje službe in zahtevano poznavanje telefonov/računalnikov … je to lahko velika prednost.

2016-11-30 11.43.13