Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Morje in Timonov prvi rojstni dan 2.del

Morje in Timonov prvi rojstni dan 2.del

Prvi dan, ko smo prispeli je bilo vreme malce bolj kislo, toda naslednji dnevi so bili vroči, skoraj brez oblačka. Občutek je bil kakor da je poletje, le da ni bilo gruče ljudi in smo imeli plažo skoraj sami zase. Tako smo zjutraj pozajtrkovali in se takoj potem odpravili na plažo. S sabo smo vzeli šotor za plažo, blazino, hladilno torbo z malico in vodo, previjalno torbo, mojo torbo … ni da ni. Smo bili tako obloženi da je avto komaj potegnil. 😀 Smo pa s seboj imeli vse in smo tako lahko do kosila taborili ob morju.

Malček ima ravno pravšnji urnik spanja. Do 10-11h je živ kot poper, potem postane zaspan, pomalica sadje, zamenja pleničko in zaspi. Tako je najbolj nevarno sonce lepo prespal v senčki v šotoru. Šotor pa je na srečo dovolj velik, da sva v senci na plaži počivala tudi sama. Bilo je tako vroče, da je mali spal le v plenički in lahko si predstavljate njegovo navdušenje ko je plezal po kamenčkih kar brez oblačil. 🙂 Midva sva vmes klepetala ali pa žulila super knjige, ki sva jih prinesla s sabo. Mislim, da bi se zlagala če bi rekla, da to ni bil najlepši teden v zadnjem letu. 🙂

Spanje na plaži :)
Spanje na plaži 🙂

Timon je seveda prvi dan poskusil vse kamenčke naokoli. Skoraj ni bilo sekunde ko se mu po ustih ni valjal en kamen. Drugi dan pa sva preprosto potegnila črto in vztrajala, da čisto vse kamenčke pa res ne rabi prelizati. Začuda nama je nekako uspelo in tretji, ter četrti dan kamnov nismo več jedli/lizali. Me je pa presentilo, da kljub temu da je prelizal toliko kamenčkov, ni nobenega pogoltnil. Pa priznam, da me je včasih pošteno zaskrbelo.

Mmmm kamenčki :)
Mmmm kamenčki 🙂

Kot sem že omenila je bilo strašno vroče in s Kristijanom sva se vsaj dvakrat dnevno ohladila v morju. Sama res rada plavam in kljub temu da morje ni še tako strašno toplo, se s plavanjem da hitro ogreti. No, ne spomnim se kdaj bi me mrzla voda ustavila. 😀 Tudi Timon je užival v vodi, toda le z nogicami in malce z rokicami. Za njegovo malo ritko je bilo še malce prehladno. 🙂

Čofotanje :D
Čofotanje 😀

Pa še en utrinek spodaj. Naslednja objava pa bo namenjena prav dnevu ko je Timon dopolnil prvo leto. 🙂

Najin frajer :)
Najin frajer 🙂