Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Za vas testiram športne marela vozičke ;)

Za vas testiram športne marela vozičke ;)

Pri Timonu nismo veliko uporabljali športnega dela vozička, saj smo se takoj, ko je lahko sedel, odločili za marelo voziček. Ta je zasedla bistveno manj prostora v avtu in je bila veliko bolj priročna kot celotno ogrodje starega vozička. Ker smo jo dodobra “znucali”, sem se odločila, da za Liama kupim novo. Že tako ima vsa oblačila in igrače od Timona in nekako mi kar paše kakšno stvar kupiti tudi na novo. Če ne drugega, za dušo – saj mamice veste kako je to, ane? 😉

Ko sem malo brskala po spletu sem našla kar nekaj luštnih vozičkov, toda ne prav veliko mnenj o njih. Ponavadi je tako, da ko enkrat kupiš voziček, ugotoviš, da ti kup stvari ni všeč, ampak je takrat za drug nakup že prepozno. Večina si namreč težko privošči nakup dveh vozičkov in tako smo obsojeni s tistim “nepravim”. V ta namen sem se znašla – zase in tudi za vse mamice/očke, ki me spremljate in ste pred odločitvijo nakupa vozička/marele, pa se še niste odločili, ali pa se tako kot jaz ne morete odločiti. S tremi otroškimi trgovinami sem se dogovorila, da mi v testiranje pustijo njihov voziček. Izbrala sem tri čim bolj različne vozičke in dva od njih sem že dodobra stestirala. Trenutno pa sem v fazi testiranja še zadnjega. Tako bom sama na koncu izbrala meni najljubšega, za vas pa bom pripravila objektivne revizije, kjer bom napisala vse prednosti in pomankljivosti teh treh vozičkov. Prepričana sem, da bo vsaka mamica našla popolnega zase.

Vsekakor bom zelo vesela, če boste pod revizije napisale svoje izkušnje z vozičkom, če ga že imate. Prvi voziček bom predstavila naslednji teden. Uganete, katere tri vozičke marele sem si izbrala za testiranje?

pink-739154_640