Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Liamovo rojstnodnevno darilo

Liamovo rojstnodnevno darilo

Končno je prišel dan za Liamovo rojstnodnevno darilo. 🙂 Z dragim sva se odločila, da mu za rojstni dan podariva družinsko slikanje, saj misliva, da bodo slikice največ vredne, ko jih bo čez nekaj časa gledal za nazaj. Seveda je dobil tudi neko igračko, ampak slikanje je bilo glavno darilo.

Mislila sva, da bova slikanje speljala že kakšen teden prej, pa se z našo naljubšo fotografinjo Rebeko iz Lejga ptička nismo ujeli. Malce so nam poti prekrižali dopusti, pa potem prehladi na naši strani in to in tisto … Nismo se dali in danes smo končno izpeljali načrtovano slikanje. Rebeka nas je slikala, ko sem bila še noseča z Liamom in Timon se je vanjo takoj zagledal (več tukaj). Lažje je, če se otrok in fotograf ujameta, ker je potem veliko lažje dobiti pristne in simpatične slike. 🙂 Prav tako smo se z njo poslikali en mesec po Liamovem rojstvu (več tukaj). Uglavnem – najboljša je. Posvojili smo jo za našo 😀IMG-38-min

IMG-9-min

2016-08-20 02.51.38

2016-08-20 02.51.40

 

Pripenjam naš utrinek iz ozadja, slikice pa, ko pridejo do mene. 🙂 Iskreno, že koooomaj čakam. 😀

IMG_6032