Anina kuhinja

Ideje za moška darila

Ideje za moška darila

Je bil tudi vaš partner letos tako priden kot jaz? Potem si zasluži pozorno darilo saj v prazničnem decembru brez tega praktično ne gre. Spodaj sem zbral devet idej za darila, ki nihajo od dražjih do cenejših. Mogoče pa komu kakšna ideja pride prav.

 

1. Komplet kozmetike za nego in urejanje las

Leta sem iskal pravi šampon in ta mi zares ustreza. Ta gel pa je sploh super, kadar me draga pelje na lepše. 😉 Spodnji komplet tako zajema nego las, telesa in urejanje frizure. Je super dosegljiv in mislim, da bi ga bil vesel vsak.

Alcina šampon za lase in telo za moške – cena 9,90€. Najdeš ga tukaj.

Alcina gel za oblikovanje, močno utrjevanje – cena 11,50€. Najdeš ga tukaj.

V spletni trgovini Prokozmetika tukaj pa lahko samo danes izkoristiš njihovo kodo “blackfriday”, ki ti ponuja 30% popust na vse izdelke.

 

2. Brivnik

Nikoli se mi ni dalo briti, ker sem si za to moral vzeti več časa. Zdaj pa imam Braunov brivnik, ki ga samo vzamem in zadrži obrite dlake v samem brivniku. Tako lahko ob letanju po stanovanju obrijem tudi brado. 🙂 Pa še super prijetno me zmasira. Vašemu moškemu privoščite najboljše britje, kar ga lahko doživi. Sploh če se brije vsakodnevno.

Več o brivniku si lahko prebereš tukaj.

Brivnik Braun serie 9 – cena 399,99€. Če ga želite kupiti lahko uporabite mojo kodo BRAANA35, ZA 35% popust tukaj. Koda velja le do 2.12. 😉

 

3. Termo flaške

Eden najbolj uporabljenih izdelkov kar jih imam. Vsako jutro si v flaško nalijem vroč čaj, ki gre z mano v pisarno in poskrbi, da dovolj pijem. Poleti pa notri odlično drži hladno vodo/limonado/ledeni čaj. Flaške so tudi neverjetno lepega izgleda in so tako super za darilo.

Manjša termovka je odlična za kavo za na pot.

24 Bottles urbana termo flaška Tuxedo Black – 850ml: cena 44,95€. Najdeš jo v trgovini Okay.si tukaj.

24 Bottles urbana termo flaška Tuxedo Black – 330ml: cena 26,95€. Najdeš jo v trgovini Okay.si tukaj.

Trenutno za nakup termovk lahko uporabite kodo “BLACK”, ki ponuja gratis dostavo. Velja pa do nedelje do polnoči. Mimogrede, sem pogledal na stran in nekaj termovk je tudi znižanih. 😉

 

4. Brezžične slušalke Sony

Slušalke so primerne predvsem za športnike. Vaši partnerji, ki se ukvarjajo s športom bodo tako osvobojeni vseh kablov, ki jih med športno aktivnostjo ovirajo. Popolna svoboda. Tek z njimi je pravi užitek.

Sam pa jih uporabim tudi za poslušanje glasbe med delom na računalniku.

Brezžične slušalke Sony WF-SP700N: cena – 203,70€. Več o njih tukaj.

 

5. Sprostitvena masaža celotnega telesa

Kdo zares ne bi bil vesel ure odklopa in ene dobre masaže. Včasih je sprostitev vredna veliko več, kot pa kakršnakoli materialna stvar. Draga, upam da bereš, če še ne veš kaj bi mi kupila za praznike. 😉

Športna masaža: cena 45€ ali Sprostitvena masaža: cena 35€. Masažo lahko rezerviraš v Prokozmetiki tukaj.

 

6. Knjige

Knjige so vedno aktualno darilo. Izberite mu žanr, ki ga ima najraje. Jaz se trenutno navdušujem nad zgodovinskimi enciklopedijami.

Knjige: cena od 20-50€. Nekaj luštnih najdete tukaj.

 

7. Darilna kartica za ogled filmov v kinu

Če z dragim rada hodita v kino je to idealno darilo. Darilno kartico lahko porabite tudi za vso njihovo ponudbo prigrizkov in tako mu ne kupite le ogled filma, ampak celotno doživetje. Ko mu podarite darilno kartico naj vas takoj pelje gledat kakšen dober film. 😉

Darilna kartica: cena 15€. (to je najnižji znesek, ki ga lahko naložiš na kartico) Ogled filma v Cineplexx kinematografih: https://www.cineplexx.si/

 

8. Telemach EON Smart Box

Dragemu izboljšajte uporabniško izkušnjo pri gledanju televizije. EON Smart Box omogoča glasovno iskanje, ogled nazaj, igranje igric, ogled vsebin na YouTube, prek 12.500 filmov, serij, ogled vsebin na več napravah in še veliko več. Dobite ga v izbranih Telemachovih paketih EON.

O naši izkušnji z EON-om pa je v tej objavi tukaj, pisala tudi moja draga.

EON: več informacij tukaj.

 

9. Nogavice

Saj vem, saj vem – klasika. Ampak ugotavljam, da nogavic prav res ni nikoli preveč. Poleg tega pa si lahko s temi nogavicami, ki imajo božične motive še dodatno popestrite praznike.

Nogavice- 4 pari termo nogavičk: cena 23,90€ Najdete jih v spletni trgovini Toosoxy tukaj.