Na predavanju o uvajanju goste prehrane pri dojenčkih, bom govorila o mojih začetkih z uvajanjem goste hrane in o vseh pomembnih vprašanjih na katere pri tem pomembnem mejniku naleti večina mamic, sploh tiste, ki se s to vlogo soočajo prvič.
Dotaknili se bomo torej naslednjih vprašanj:
1. Kdaj začeti z uvajanjem goste hrane?
2. S kakšno hrano začeti?
3. S kakšnimi količinami začnemo?
4. Ob katerem času uvajamo novo hrano?
5. Kako pripraviti gosto hrano?
6. Kakšna temperatura kašic je primerna?
7. Kakšna gostota kašic je primerna?
8. Kdaj začeti z grobo pretlačenimi kašicami?
9. Kako vemo kdaj ima dojenček hrane dovolj?
10. Pitje med hranjenjem
11. Umazani proces hranjenja
12. Pripomočki, ki jih potrebujete za hranjenje
13. Alergije in reakcije
14. Mejniki za začetek uvajanja določenih živil
15. Zamrzovanje pripravljenih kašic
16. Katera hrana je primerna za zamrzovanje?
17. Doma pripravljene kašice ali kupljene?
18. Sveža in kakovostna hrana
Seveda bodo dobrodošla tudi kakršnakoli vaša vprašanja.
Lepo vabljene vse srečke nosečke, mlade mamice in seveda tudi očki. 🙂
Predavanje se bo odvijalo v Igralnici pod mavrico v Celju in sicer 10.12. ob 15h.
Prijavo oddate tukaj – [email protected]
Se vidimo,
Ana