Anina kuhinja

Predavanje o uvajanju goste hrane pri dojenčkih

Datum dogodka:

24. maja, 2016

Na dogodku bomo govorili o uvajanju goste prehrane pri dojenčkih. Tako lepo vabljeni vsi pari, ki si želite naraščaja, ki ga pričakujete in vsi mladi starši, ki vas to sladko in naporno obdobje uvajanja še čaka.
Poskusila se bom dotakniti vseh najbolj pomembnih vprašanj/tem o uvajanju goste prehrane, ki jih najdete tudi v mojem priročniku z recepti Anina kuhinja za najmlajše in sicer teh spodaj:
Kdaj začeti z uvajanjem goste hrane?
S kakšno hrano začeti?
S kakšnimi količinami začnemo?
Ob katerem času uvajamo novo hrano?
Kako pripraviti gosto hrano?
Kakšna temperatura kašic je primerna?
Kakšna gostota kašic je primerna?
Kdaj začeti z grobo pretlačenimi kašicami?
Kako vemo kdaj ima dojenček hrane dovolj?
Pitje med hranjenjem
Umazani proces hranjenja
Pripomočki, ki jih potrebujete za hranjenje
Alergije in reakcije
Mejniki za začetek uvajanja določenih živil
Zamrzovanje pripravljenih kašic
Katera hrana je primerna za zamrzovanje?
Doma pripravljene kašice ali kupljene?
Sveža in kakovostna hrana
KDAJ: torek 24.5.2016, od 10.00 do 11.00 ure
Vse udeleženke boste prejele tudi vrečko presenečenja. 😉
Cena: 10 €/1 oseba
OBVEZNE PRIJAVE, ker je št. mest na predavanju omejeno. Prijavo oddate tukaj – http://www.buscek-center.com/prijavni-obrazec-za-druzine-z-dojencki.html
Organizator predavanja:
Bušček center Kranj
http://www.buscek-center.com/