Anina kuhinja

Kuharski šov in predavanje o uvajanju goste prehrane pri dojenčkih – Knjižni sejem

Datum dogodka:

28. novembra, 2015

Lepo vabljeni, da se mi pridružite v soboto na knjižnem sejmu v Cankarjevem domu, kjer bom ob 14h najprej pol ure pripravljala brezglutenske in brezlaktozne vaflje iz moje nove kuharice Sladka Anina kuhinja. S seboj bom prinesla domačo kostanjevo kremo, da bo užitek ob vafljih optimalen za vse, ki se mi boste pridružili. 😉

SAK_400px

Ko bo fino dišalo, pa bom v pol ure poskusila povedati čimveč o uvajanju goste prehrane pri dojenčkih. Tako lepo vabljeni vsi pari, ki si želite naraščaja, ki ga pričakujete in vsi mladi starši, ki vas to sladko in naporno obdobje uvajanja še čaka.

Poskusila se bom dotakniti vseh najbolj pomembnih vprašanj/tem o uvajanju goste prehrane, ki jih najdete tudi v moji kuharici Anina kuhinja za najmlajše in sicer teh spodaj:

Kdaj začeti z uvajanjem goste hrane?
S kakšno hrano začeti?
S kakšnimi količinami začnemo?
Ob katerem času uvajamo novo hrano?
Kako pripraviti gosto hrano?
Kakšna temperatura kašic je primerna?
Kakšna gostota kašic je primerna?
Kdaj začeti z grobo pretlačenimi kašicami?
Kako vemo kdaj ima dojenček hrane dovolj?
Pitje med hranjenjem
Umazani proces hranjenja
Pripomočki, ki jih potrebujete za hranjenje
Alergije in reakcije
Mejniki za začetek uvajanja določenih živil
Zamrzovanje pripravljenih kašic
Katera hrana je primerna za zamrzovanje?
Doma pripravljene kašice ali kupljene?
Sveža in kakovostna hrana

AKZN_Naslovnica

Vsekakor ste dobrodošli, da s seboj prinesete tudi kup vprašanj. Bom z veseljem odgovorila nanje, če bom le znala. 😉

Upam, da se vidimo.

Topel pozdravček,

Ana