Anina kuhinja

Brezplačno predavanje o nosečniškem diabetesu + darilo ;)

Datum dogodka:

8. septembra, 2017

Kaj vse bi sama dala, da bi dobro leto nazaj v eni uri od somamice izvedela vse, kar je potrebno glede prehrane, ko se soočaš z nosečniško sladkorno. Na žalost takrat nisem zasledila ničesar na to temo. Morala sem se lotiti branja angleških knjig ter slovenskih knjig o klasičnem diabetesu, da sem po mesecu dni končno ugotovila v čem je “štos” in kako preprosto je prilagoditi prehrano, če veš kako in kaj smeš jesti, če znaš kombinirati … Sama sem bila prvi mesec dobesedno obupana, potem pa sem v tem našla izziv in mojo izkušnjo z mojimi jedilniki/recepti stestiranimi na meni, strnila v svoj priročnik. Seveda gre zahvala za pomoč in strokovno vsebino moji kvalitetni ekipi zdravnikov in strokovnjakov.

Ogromno mamic mi piše na to temo in odločila sem se, da letos moje mesto predavanja na Otroškem bazarju v Ljubljani namenim tej pomembni temi. Predavanje je brezplačno za udeležence sejma, sama pa sem se potrudila, da boste vse udeleženke dobile kar nekaj koristnih artiklov (med njimi je tudi čokolada – in taka primerna – brez heca :D) in za vse, ki boste prišle bom za tisto uro ponudila svoj priročnik Anina kuhinja za nosečnice z nosečniškim diabetesu za samo 10€ – ker je to moj način, da vam povem, da vas čutim in mi ni vseeno. 🙂

Ker je število darilnih vrečk omejeno, bi prosila, da za udeležbo na predavanje izpolnite prijavnico spodaj. Moram povedati, da je število mest omejeno, tako s prijavo ne odlašajte predolgo. Z natisnjeno oddano prijavnico boste prav tako dobile popust pri nakupu priročnika.

Naj še dodam, da bo predavanje mogoče resda nežno naravnano na to specifično skupino, ampak bodo nasveti glede prehrane primerni za čisto vse diabetike, torej ne samo za nosečnice. Prav tako so recepti v priročniku primerni za vse diabetike in tako se lahko prijavite vsi, ki vas pesti diabetes in dobite moj priročnik po znižani ceni.

Najlepše bi se zahvalila še podjetjem, ki bodo predavanje podprli, in sicer Hofer z njihovo bio linijo Natur Aktiv, Maxximum Shop in Donat Mg.

__________________

Na predavanje se lahko prijavite spodaj —>

[contact-form-7 id=”10801″ title=”Kontaktni obrazec Otroski Bazar predavanje 2017″]