Anina kuhinja

Brezplačna kuharska tečaja z napotki za uvajanje goste prehrane pri dojenčkih

Datum dogodka:

11. maja, 2017

Že kar nekaj mesecev je minilo od mojega zadnjega tečaja, ki se je zapolnil v samo 10 minutah in vse od takrat me je ogromno mamic prosilo naj tečaj ponovim. Končno sem uspela – no, iskreno rečeno, končno moj mali Liam pridno je in ga lahko pustim doma v varstvu in izpeljem tečaj tako kot je treba. 🙂 Tako sem se povabilu podjetja Philips Avent z veseljem odzvala.

V četrtek, 11. in 25. maja, ob 10.30 v Baby centru BTC Ljubljana tako skupaj s Philips Avent pripravljamo za nosečnice in mamice brezplačno delavnico uvajanja goste hrane za dojenčke.

Na tečaju bomo pripravljali razne kašice, riževo mleko in skupaj šli čez vsa pomembna vprašanja tega obdobja. Dobrodošla pa so seveda tudi vaša vprašanja.

Na dogodku boste prav tako lahko kupili moja priročnika Anina kuhinja za najmlajše in Anina kuhinja za nosečnice in doječe mamice za samo 16,00 €. Mogoč bo tudi nakup mojega najnovejšega priročnika Anina kuhinja za nosečnice z nosečniškim diabetesom.

Udeležba je brezplačna.

Na tečaj se lahko prijavite tukaj. Naj poudarim še to, da je število mest omejeno na 30, zato pohitite preden se mesta zapolnijo.

Takole pa papcamo v stolčku. :)