Anina kuhinja

Anina kuhinja za nosečnice in doječe mamice

Anina kuhinja za nosečnice in doječe mamice

V mojem trebuščku ponovno raste nova mala pikica in moja naloga je, da ji v tem intenzivnem obdobju razvoja ponudim vse najboljše – torej razvajanje »all-inclusive«. 😉 Minilo je že dobro leto in pol, odkar sem rodila prvorojenca Timona, in priznam, da sem v tem času pozabila kar nekaj zadev. Navezujem se predvsem na področje prehrane v nosečnosti. Znano počutje med prvo nosečnostjo mi ni v pomoč̌, ker je ta nosečnost popolnoma drugačna. No, da ne zatavam. Kuhanje in ustvarjanje jedi je moja služba, zato je zelo pomembno, da v tem občutljivem času dobro poznam prepovedi, ki veljajo zame.
Prav dobro se spomnim tudi svojih začetkov dojenja in različnih nasvetov glede prehranjevanja, sploh v prvih tednih. Spomnim se, kako zbegana sem bila, ker nisem našla enotnega odgovora. No, ta zgodba se v drugo ne bo ponovila, saj sem področje dobro raziskala, vse, kar sem odkrila, pa sem strnila v tej knjigi. Tako sem prepričana, da jo bom tudi sama čez nekaj časa rada odprla. Če ne zaradi teoretičnega dela, ki se mi je dobro vtisnil v spomin, pa zagotovo zaradi idej za kosilo, prigrizke in zajtrke.
Sem mnenja, da na naše police spada tudi slovenski priročnik ali kuharica, namenjena nosečnicam in doječim mamicam, in ne samo prevodna ali zastarela literatura. Potrudila sem se, da je knjiga polna teoretičnih napotkov in praktičnih nasvetov, tako da v teh dveh obdobjih ne potrebujete nobene druge. Tu namreč najdete vse, kar potrebujete v zvezi s prehrano in recepti.
Upam, da kateri od nosečnic ali novopečenih mamic pride prav.

Priročnik z recepti lahko prednaročite za samo 15€, toda samo do 29.2. v moji spletni trgovini s klikom na spodnjo fotografijo ali tukaj.

AKzNiDM_Naslovnica_Low-Res_1200px

Topel pozdrav,
Ana