Anina kuhinja

Zaljubljena v nov voziček

Zaljubljena v nov voziček

Junior_Pasica

Nekaj mesecev nazaj sem imela poslovni dogodek v Murski Soboti in slučajno naletela na trgovino Junior. Takrat še nisem mislila, da bomo kupovali nov voziček, ker smo imeli popolnoma lepo ohranjenega še od Timona, pa sem se vseeno predala luštom in si šla vozičke ogledati. Prav spomnim se, da sem si rekla, da še nisem videla trgovine tako dobro založene z različnimi vozički in med njimi sem videla ogromno usnjenih. Pri nas zaradi Timonove hude alergije na pršico zadnje leto kupujemo vse usnjeno, saj drugače ob dotiku takoj reagira z izpuščaji, potem pa sledi večdnevno celonočno praskanje do krvi, dokler ga ne spravim k sebi s kremami.

Tako se sem že takrat malce spraševala, če ne bi bilo bolj varno voziček zamenjati za usnjen, da ga bo Timon lahko brez posledic potiskal in se ga dotikal, jaz pa se bom izognila dodatnemu delu s konstantnim pranjem. Vseeno sem se odločila, da počakam in vidim, če moj star voziček lahko slečem, zamrznem in operem. Seveda sem ugotovila, da je to nemogoče in z dragim sva se strinjala, da ga rajši prodava in kupiva takšnega, ki bo sprejemljiv tudi za Timonovo stanje.

Priznam, da nisem potrebovala veliko pripričevanja, sem bila kar hitro za. 🙂 Tako sem takoj odhitela na splet in obrnila vsak kotiček Junior spletne strani. Našla sem veliko vozičkov, ki so bili usnjeni in bila nadvse zadovoljna, ko sem ugotovila da imajo poslovalnico tudi v Ljubljani v Btc-ju, kar mi je bistveno bližje kot Maribor.

Z dragim sva se odpravila v njihovo trgovino in prodajalka nama je prijazno razkazala vse mogoče usnjene modele. Bila sem začudena koliko vozičkov je bilo razstavljenih in tako sem si jih res lahko dobro ogledala. Zame je bilo to sploh pomembno, saj sem želela čimbolj usnjen voziček, kar pomeni, usnjeno torbico, lupinico, usnjen spodnji del pri kolesju… Kmalu smo našli popoln model in sicer najnovejši Tutkov model Torrero Eco. Izbrala sva, oziroma sem, kombinacijo bele in mornarsko modre, ki jo naravnost obožujem. 🙂 Moj dragi se je prijazno strinjal z mano. 🙂 Ta model je za razliko od drugih v celoti usnjen in ima edini popolnoma usnjeno tudi lupinico. Seveda bom za lupinico kupila nadvložek za potenje, ker ležanje direktno na usnju ni pretirano udobno. Toda tudi Timonov nadvložek perem na dva tedna na 60 stopinj in se super obnese, tako da ju bom pač prala skupaj.

Kakorkoli naročila sva voziček in bila toplo presenečena, da sva ga dobila v enem tednu. Vem da sva Timonov voziček čakala več kot en mesec.

S Timonom tako seveda že nekaj dni vozičkava po stanovanju in sva čisto navdušena. 🙂 Jaz nad lepoto, Timon nad novo “igračo”. 😀

Kakšen se zdi pa vam?

IMG_4872

IMG_4891

toeco5

Komentarji

Komentarja ni mogoče oddati.