Registracija

Rešite enačbo (required)


O meni

O meni

 

Ana Žontar Kristanc

 

Moje ime je Ana Žontar Kristanc in moje življenje se vrti okrog mojega malega sinčka Timona, moža Kristijana, moje družine in nenazadnje hrane oziroma kuhanja, ki vse te najlepše dele mojega življenja povezuje.Kuhanje je moja strast, je način s katerim se sprostim, je način s katerim znam najlepše pokazati ljubezen in predanost. Kuhanje je del mene in hrana je moj zrak. Ujoj, še sama sem se začudila tem globokim besedam, ampak kaj hočem, tako pač je. ;)Ker sama verjamem, da dobra hrana in sploh doma pripravljena hrana povezuje, si mojo strast želim deliti z vami. Verjamem, da je doma pripravljena hrana, ne samo boljša za naše telo temveč tudi za povezanost vsake družine. Domače kosilo ali večerja je najboljši razlog, da se usedemo skupaj in ob dobri hrani malo poklepetamo s svojimi najbližjimi in se tako brez slabe vesti odklopimo od vsakdanjega vrveža.

Moji najlepši spomini vedno kje v ozadju skrivajo dobro slastno tortico, prigrizek, kosilo, … No, razen rojstva mojega sinka. Takrat sem bila lačna, pa je bila najbrž zaradi tega tista goveja juha v porodnišnici tako dobra, da se mi je skoraj zaletela.

Torej, moj namen ni, da bi vas učila kako kuhati, ker vem, da je večina izmed mojih bralcev pravih kuharskih mojstrov, pa tudi sama še zdaleč vsega ne znam. Imam pa veliko vaje za sabo.

Moj namen je, da vas z dobrimi in preprostimi idejami spodbudim, da kuhate, zase in za svoje najbližje. Če pa vas istočasno s kakšno mojo izkušnjo kaj naučim, pa toliko bolje.

Še več o meni pa boste izvedeli skozi branje mojih blogov. 😉

Vaša Ana

Moja ekipa

Kristijan Žontar

Moj mož, fotograf, dizajner in tisti, ki poje največ moje hrane. Zaenkrat se nad mojim kuhanjem ne pritožuje, pravi celo, da mu v dobrih restavracijah ni več zanimivo jesti, saj ima doma najboljšo kuharico na svetu.

 

Timon Žontar

Moj mali preizkuševalec. Ko je bil v trebuhu je preizkusil vse recepte iz moje nove knjige in se ni prav nič pritoževal.