O meni

Svojo kuharsko pot sem začela leta 2010 s pisanjem osebnega kuharskega bloga Ljubezni polna skleda, ki me je, zahvaljujoč mojemu pridnemu objavljanju, leta 2012 popeljal do snemanja reklamnih televizijskih oglasov za kuhinjsko posodo.

Po snemanju oglasov se je moja zgodba leto pozneje nadaljevala z vodenjem lastne televizijske kuharske oddaje, ki se je tri sezone predvajala na programu POP TV. V tistem obdobju sem izdala svojo prvo kuharsko knjigo.

Pot sem nadaljevala z lastno blagovno znamko Anina kuhinja, pod katero je leta 2014 izšla moja prva splošna kuharica z naslovom Anina kuhinja.

Istega leta sem ustvarila tudi svoj nov osebni kuharski-lifestyle blog z imenom Anina kuhinja, ki je zaživel 24.10.2014, ravno na moj rojstni dan. Še danes na blogu pridno objavljam recepte, video recepte, pišem o materinstvu in o svojem življenju. Na spletni strani najdete tudi mojo osebno spletno trgovinico.

Leta 2014 sva skupaj z možem napisala tudi svojo prvo pravljico za otroke, z naslovom Zajček Timi in čarobni recept. Pravljica je bila darilo najinemu prvemu sinu Timonu, po katerem je glavni junak, zajček Timi, tudi dobil ime. Pravljica skozi prisrčno zgodbo postreže z zdravimi in preprostimi recepti, ki jih lahko doma pripravite skupaj s svojimi najmlajšimi.

Naslednje leto sem izdala kuharico Sladka Anina kuhinja, ki je bila namenjena sladkosnedom. Prav tako sem tisto leto svojo strast usmerila v obdobja, skozi katera sem plavala v tistem času, in izdala dva priročnika z recepti, in sicer priročnik Anina kuhinja za najmlajše, namenjen uvajanju goste hrane pri dojenčkih, in priročnik Anina kuhinja za nosečnice in doječe mamice, namenjen mamicam v obdobju nosečnosti in dojenja.

Leta 2015 sem začela v lastni kuhinji snemati tudi spletne video recepte za svoje bralce in tako še dodatno popestrila vsebino svojega bloga.

Oktobra, leta 2016 je izšla moja četrta kuharica, Anina kuhinja za nenapovedane goste, ki je namenjena vsem, ki želite goste očarati s hitrimi, preprostimi ter božanskimi jedmi.

Naslednje leto, v marcu 2017, pa sem izdala svoj tretji priročnik, Anina kuhinja za nosečnice z nosečniškim diabetesom. Ker sem se med drugo nosečnostjo sama spopadala z gestacijskim diabetesom in ugotovila, da je pravzaprav težko priti do relevantih informacij, sem se odločila, da se sama o tem pozanimam, testiram, naredim jedilnike in nenazadnje tudi posvetujem s strokovnjaki in na koncu izdam priročnik, ki bo olajšal in poenostavil prehranjevanje mamicam, ki so med nosečnostjo prejele isto diagnozo.

Danes sodelujem z večjim številom manjših in večjih podjetij s kulinaričnega področja kot tudi s področij, povezanih s prehrano dojenčkov, nosečnic in doječih mamic. Redno vodim predavanja na te teme kot seveda tudi kulinarične šove, tečaje oziroma delavnice in motivacijska druženja. Na željo podjetij z njihovimi izdelki ustvarjam zanimive kulinarične vsebine, kot so spletni recepti, dogodki in spletni video recepti. Več o podjetjih s katerimi sodelujem si lahko preberete v referencah.

Moj blog se lahko od začetka delovanja, torej oktobra 2014, pohvali z 826 recepti, ki na stran privabijo več tisoč unikatnih obiskovalcev na dan. Zelo aktivna sem tudi na socialnih medijih, kjer imam že 32747 všečkov na Facebooku, 9550 sledilcev na Instagramu ter 1062 naročnikov na YouTube kanalu.

 

Sledite mi

Na facebooku
 
Na Instagramu