Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Vikend razvajanje – Punce, gremo me po svoje ;)

Vikend razvajanje – Punce, gremo me po svoje ;)

Še kdo med vami, ki se sploh ne pozdravi? Se mi zdi, da so me letos viroze zares močno zadele. Ponavadi sta za njimi bolj bolehala otročka, letos pa sta onedva praktično zdrava, jaz pa se že tri tedne sploh ne zližem ven. Najprej me je napadla neka viroza s kašljem. Kašelj se je tako spotenciral, da sem si po dobrem tednu hudega kašlja vnela mišico pod prsmi. Bila sem prepričana da imam pljučnico, ker me je nenormalno hudo bolelo na istem mestu kjer so pljuča. Potem sem izvedela, da sem si vnela mišico. Prvič v življenju sem slišala da to obstaja. Da si vnameš mišico od kašlja. Resno. :O (zavijam z očmi)

Bolelo me je kot strela in obležala sem. Po dveh dneh jemanja antibiotikov sem bila za odtenek bolje in do mene je prišla možnost da grem za dva dni v Dolenjske toplice v hotel Balnea na oddih z najboljšo prijateljico. Najprej sem si mislila, da bi bila raje doma. Potem pa me je dragi prepričal z dobrimi argumenti (priznam, da ni bilo potrebno veliko prepričevanja :D), da bom tam dejansko lahko počivala. Doma je z majhnimi otroci ves čas živ žav. Tudi če si nameniš da ležiš, zares ne ležiš veliko. Pa še nikoli nisem šla na prespan oddih s prijateljico in še bolj iskreno – nisem šla nikamor na pravi oddih že leta. Malce me je stiskalo da bom prvič stran od fantov za dve noči. Sploh od Liama, ki se čez noč še vedno doji. Po drugi strani pa sem vedela, da jima ne bo nič hudega, saj je moj dragi fantastičen ati. Zato sem se odločila, da enkrat za spremembo naredim nekaj samo zase, zato ker sem si želela.

Sem ena izmed tistih, ki nima 20 najboljših prijateljic ampak le eno in nekaj zelo dobrih. Vse lahko preštejem na prste ene roke. Tista moja najbolj najboljša je že zelo dolgo moja Sandra in tudi ona je trenutno v zelo posebnem težkem obdobju. Da povzamem, obe sva rabili dva dni stran od sveta in dva dni klepeta, ter masaž. In sva šle.

Obe hihitajoči že na poti tja sva s klepetanjem takoj priklicali dež. Hvala bogu. In deževno je bilo cel vikend, in težko bi si želela še kaj več. Zares nisem želela sonca, da bi mi vzbujal slabo vest, ker nisem zunaj na sprehodih. Z mojim zdravjem, sem želela samo počivati, klepetati, jesti in se masirati. 😀 Točno to sva počeli dva dni in bilo je sanjsko. Sanjsko. Sanjsko in še enkrat sanjsko. Otroci doma so uživali, jaz sem dva dni odležala in zares je pasalo.

Nameščeni sva bili v njihovi suiti, ki je bila dih jemajoča. Imela je neverjeten razgled iz balkončka, jacuzzi in zares noro lepe prostore.

Bili sva na paketu “Punce gremo me po svoje“, ki ima vključene savne in posebno masažo. Že dolgo nisem bila na masaži in ta je bila zares dobra. Vključevala je masažo celotnega telesa in tudi obraza. Poleg masaže pa še nekakšno raztegovanje. Po njej sem se počutila lahkotno in brez vozljev – menda sem jim imela ogromno v predelu zgornjega hrbta in ram. Poimenovala sem jim “mami vozlji”. 😀

Vsekakor sva s Sandro dogovorjeni, da bova najin vikend oddih ponavljali vsako leto, saj sva res nadoknadili vse klepete in druženje.

Vem, da nisva edine, ki sva potrebovali malo časa zase in za razvajanje. In vem, da je med mojimi bralkami ogromno podjetnic, bizi žensk in mamic, ki večino časa postavljajo potrebe drugih pred svoje. Zaslužite si en vikend zase, da kdo drug poskrbi za vas in da se podružite s svojimi prijateljicami. Zato sem se dogovorila, da vam z mojo kodo ANA5 ponudim še dodaten popust na že tako ugoden vikend paket za prijateljice v hotelu Balnea. Ker si zaslužite <3

Več o paketu in oddih si lahko rezervirate tukaj. Kodo pa vpišite med samim potekom rezervacije v okenček kjer piše “pristopna koda”. 😉

Objem

Ana