Anina kuhinja

Sprememba na blogu

Živjo!

 Blog Ljubeznipolnaskleda.si ima nov izgled! Vam je všeč?

 Poleg novega izgleda mojega bloga sem se odločila tudi, da vas spustim še malo bližje mojemu ustvarjanju in meni. Z vami bom od sedaj naprej delila tudi moje osebne izkušnje, ki jih imam med kuhanjem, tako da boste videli da včasih kljub temu da se sliši lahko, tudi meni ki sem glede kuhanja kar samozavestna, ne gre tako po maslu. Od prijemanja na kuhinjsko površino, do opečenih prstov, do tega da se potim kot da bi pretekla maraton,… pa da sploh ne nadaljujem. No upam da se to ne dogaja le meni, ker mi bo drugače res nerodno. 🙂
   Še en razlog za mojo odločitev pa je bila želja po vašem sodelovanju. Upam da vsi, ki spremljate moj blog veste, da me lahko kontaktirate na moj email naslov, ki ga imam objavljenega na desni strani bloga, in me vprašate karkoli. Res naj vam ne bo nerodno, saj vam bom z veseljem pomagala če bo to le v moji moči. Sploh pa si želim da bi me kontaktirali z željo po receptih, ki jih še nimam objavljenih pa bi si jih vi želeli. Upam da tudi veste da se pod vsakim receptom lahko komentira, in ja tudi kritika je zelo dobrodošla.  Najbolj dobrodošle pa so vaše izkušnje z mojimi recepti, ker se mi zdi najbolj pomembno da so kvalitetno napisani in v to vložim veliko truda.
  Komaj čakam na vaš odziv, vaša mnjenja glede moje odločitve namreč pričakujem v komentarjih pod to objavo.

Pa sem se res razpisala, in če si prebral/a celotno objavo – hvala, ker si si vzel/a toliko časa zame.

Vaša Ana

Komentarji

  1. Nov blog izgleda super! 🙂

    Veselim se prebiranja tvojih izkušenj iz malce drugačnega zornega kota kuhanja.

    Ob tej priliki bi si zaželel še recept za kakšno rižoto, ker jih še nimaš veliko.

    Kar tako naprej!

  2. Počutim se kot v filmu Julie & Julia,ker sem se odločil,da bom večino receptov sprobal.

    Veselo nadaljuj

  3. Štefan – Hvala za pozitiven komentar 🙂 Recept za rižoto pa pride jutri! 😉

    Mojca – Me veseli da ti je nov izgled všeč. In ja se kar dostkrat opečem, tako da nisi edina 😉

    Dušan – Tvojemu komentarju bom odgovorila v naslednji zasebni objavi. 😉

    Res hvala vsem trem za komentarje! 🙂

  4. živjo, nov videz zgleda super, čeprav moram priznati, da mi je bilo prej bolj všeč. a nič zato, mal spremembe more bit 😉

    všeč mi je ideja o zapisu osebnih izkušenj, se potem bolje počutim ko vidim, da imate tudi profesionalci včasih težave 🙂

    sicer sem preizkusila le nekaj tvojih receptov, a so bili vsi odlični. imam pa namen, da jih v prihodje sprobam čim več 🙂

  5. Pozdravljeni, ja, jaz se kar pridružujem razmišljanju Marjetke tako glede izgleda kot tudi zapisa o vaših osebnih izkušnjah pri kuhi…predvsem malih nezgodicah, ker je tudi meni potem lažje, ko kaj ne uspe v prvo. 🙂 Preizkusila sem že kar nekaj receptov…predvsem izbirata otroka. Jaz nisem zelo izkušena kuharica zato so mi vaše slikice postopka v veliko pomoč.
    Vas bom pa kar takoj

  6. Živjo Marjetka!

    Točno tako kot si rekla, malo spremembe mora biti. 🙂

    Hvala za tak kompliment, toda nisem profesionalec, le noro strastna kuharica ;), in osebno mislim da pri kuhanju rek – vaja dela mojstra, zelo drži. Zato se tega držim in vadim non stop. 😉 Toda to še zdeleč ne pomeni da gre vedno vse po maslu.

    Drugače me pa veseli da so ti recepti uspeli, če

  7. Živjo Katarina!

    Me vesli da ti je všeč moj novi način razmišljanja glede bloga, upam da se bo dobro obnesel.

    Drugače pa glede javornjakev. 🙂 Se bom potrudila in se malce pozanimala, ter če mi uspe najti kakšen dober recept, ga bom sprobala in objavila.

    Če pa si se mislila peke lotiti zelo kmalu pa ti priporočam da se je lotiš takole. Med je veliko slajši od

  8. Pozdravjena, malce pozno a vseeno hvala za nasvet. Smo naredili tele javornjake in se zraven velik nasmejali, ker smo imeli vsi čisto pacaste roke od testa 🙂 No, knčni izdelek je bil sicer primeren za zlomit kakšen zob :)) Ampak, danes so lepo zapakirani v primerni škatli in že malce bolj užitni…do novega leta bodo pa ravno tapravi! Pa lepe praznike! Katarina

  9. Živjo!

    No upam da so zobje še celi. 😉 Se ponavadi potrudim in odgovorim takoj, toda očitno sem bila prepozna. Najbolj važno je da ste se imeli lepo, ko boste pekli naslednje leto, pa bom imela preizkušen recept gotovo že objavljen.

    Lepe praznike tudi vam! 🙂

    Ana

  10. Joj ne, tisto o "malce pozno" je letelo name! Vaši nasveti so bili pa čisto pravočasni in smo jih upoštevali…samo vaja pač dela mojsta, a ne! 🙂

Komentarja ni mogoče oddati.