Anina kuhinja

Praznični hrustljavi kruhki z brie sirom, tunino, brusničnim džemom in orehi

Čas priprave: 10 minut

Čas kuhanja: 8-10 minut

Količina: 15-18 kruhkov

Sestavine:

1 francoska štruca
5-6 žlic oljčnega olja + 1/2 čajne žličke timijana
15-18 majhnih rezin brie sira
3-4 kozarčki Rio Mare tuninih filejev (navadnih ali limoninih)
15-18 polovičk čajnih žličk brusnične marmelade ali džema
1 slaba pest orehov

Postopek:

Natisni

Francosko štruco zrežemo na rezine debeline slabega centimetra. Olje zmešamo s timijanom in premažemo kruhke. Položimo v segreto pečico na 200 stopinj za 7-10 minut – do željene zapečenosti.

Zapečene kruhke obložimo s sirom, tunino, džemom in nadrobljenimi orehi in takoj postrežemo.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.