Zaradi izrednih razmer za nedoločen čas onemogočamo naročanje izdelkov z možnostjo plačila ob povzetju. Vse ostale oblike plačila so še vedno na voljo. S tem ukrepom želimo zmanjšati neposreden stik s kurirji in zmanjšati možnost prenosa koronavirusa. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Kavni pralineji z grenkim kakavom in rumom

Čas priprave: 20

Čas kuhanja: /

Količina: 15

Sestavine:

  • 150 gramov maslenih keksov
  • 80-100 ml kave Galador (ali Sippy ječmenovega napitka – če bodo sladico jedli tudi otroci)
  • 2-4 žlice ruma (ali rumovega sladkorja – če bodo sladico jedli tudi otroci)
  • 1 žlica sladkorja v prahu
  • 3-4 žlice grenkega kakava v prahu

Postopek:

Natisni
  1. Maslene piškote fino zmiksamo v multipraktiku. Pretresemo jih v plastično posodo in jim dodamo sladkor. Vsebino premešamo, nato pa ji dodamo 6-8 žlic kave (začnemo s šestimi žlicami in po potrebi dodajamo še več žlic kave) in rum.
  2. Če zmes še vedno ni pravšnja za oblikovanje kroglic, ji dodamo še kakšno žlico kave več.
    Ko imamo pripravljeno zmes iz nje oblikujemo kroglice in jih polagamo na pladenj.
  3. Kroglice povaljamo po kakavu in jih shranimo.
    Lahko jih prav tako zamrznemo.

Komentarji

Komentarja ni mogoče oddati.

Najbolj prodajano v trgovini

Poglej vse izdelke
[sg_popup id=1]