Anina kuhinja

Jajčni kruhki z arašidovim maslom in bananami

Čas priprave: 10 minut

Čas kuhanja: 8 minut

Količina: 12 kruhkov

Sestavine:

Sestavine za kruhke:
12 toastov (sama sem izbrala kamutov toast – izberite poljubnega)
5 jajc
150 ml mleka (kravjega ali poljubnega rastlinskega)
1/2 čajne žličke cimeta
ščepec soli
1 žlica trsnega vanilijevega sladkorja

Sestavine za nadev 2 kruhkov:
4 čajne žličke arašidovega masla (sama sem uporabila tega iz Proteini.si)
1 manjša banana

Nasvet – kruhki so čudoviti hladni in vas več dni lahko pripravljeni čakajo v hladilniku, ter jih samo nadevate ko si zaželite.

Postopek:

Natisni

Jajca, sladkor, cimet, sol in mleko fino zmešamo. Toast pomakamo v jajčno zmes in odlagamo na papir za peko.

Pečemo jih 8 minut v segreti pečici na 200 stopinj.

Pečene lahko tople ali ohlajene premažemo z arašidovim maslom in nadevamo z narezano banano.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.