Anina kuhinja

Hrustljave bruskete s češnjevim paradižnikom in kozjim sirom

Čas priprave: 10 minut

Čas kuhanja: /

Količina: 4 manjše kruhke

Sestavine:

  • 2 kosa polnozrnatega kruha – razpolovljena v 4 kose
  • 2 pesti češnjevega paradižnika
  • 1 žlica mladega kozjega sira
  • 2 žlici olivnega olja
  • 1 čajna žlička svežega drobnjaka
  • 1-2 žlici vinskega kisa

Postopek:

Natisni

Kruhke popečemo z žar funkcijo v pečici ali s kontaktnim žarom.

Češnjeve paradižnike narežemo na tretjine ali polovice. V posodi jih zmežamo z olje, kisom in drobnjakom. Pustimo jih počivati nekaj minut.

Popečene kruhke nadevamo s paradižnikom in po vrhu potresemo mladi sir.

Moj najljubši zajtrk po telovadbi in pripravljen v le nekaj minutah.