Sestavine:
Sestavine:
8 toast kruhov
8 čajnih žličk Nutelle
3-4 čajne žličke Dr.Oetker krokanta
2 manjši jajci
5 žlic sladkorja
1 vrečka Dr. Oetker vanilin sladkorja
1/2 čajne žličke cimeta
2 žlici masla
4-5 žlic rastlinskega olja
Sestavine za polivko:
150 ml sladke smetane
50 gramov čokolade
2 žlici Nutelle
Postopek:
NatisniToast kruhu odrežemo robove/skorjo. Vsak toast posebej zvaljamo na tanko.
Spodnji del premažemo z Nutello, potresemo s krokantom in zvijemo na tesno. Zadnji del malce pomažemo z Nutello- kot lepilo, da se zadnji del zavihanega tosta dobro prime. Odložimo. Če se obračajo, zvite toaste obložimo z desko tako da jo položimo nanje.
Postopek ponavljamo da zmanjka toastov.
Jajci z vilico stepemo in toast churrose povaljamo po jajcu. Pripravimo krožnik in v njem zmešamo sladkor, vanilijev sladkor in cimet.
V kozico dodamo sladko smetano in jo zavremo. Odstavimo in vmešamo čokolado in Nutello. Pustimo da zaključimo churrose.
V ponvi na srednji do višji temperaturi (7/9) segrejemo maslo in olje.
V segretem olju churrose popečemo iz vseh straneh da se zlato rjavo obarvajo, nato pa še vroče enega po enega povaljamo po sladkorju.
Postrežemo ob polivki.