Sestavine:
Sestavine:
25 gramov grenkega kakava v prahu
150 arašidovega masla Proteini.si
100 gramov kokosovega olja
100 gramov Proteini.si Veganskih čokoladno lešnikovih proteinov
60 gramov javorjevega sirupa
ščepec soli
1 čajna žlićka vanilijeve arome
2 Proteini.si proteinski tablici (sama sem izbrala čokoladno in piškotek)
1 pest lešnikov
Postopek:
NatisniArašidovo maslo in kokosovo olje segrejemo na nizki temperaturi da sta malce bolj tekoča in ju bomo lažje vmešali.
V posodo dodamo arašidovo maslo, kokosovo olje, kakav, proteine, javorjev sirup, sol in aromo. Vse zmešamo in razporedimo v pekač obložen s folijo za živila.
Na vrh pritisnemo narezane proteinske tablice in grobo narezane lešnike.
Položimo v hladilnik za 2-3 ure, nato pa odstranimo in zrežemo na poljubne kocke.