Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja
Akcija!

4x ANINA NEŽNOST Hipoalergeni detergent za pranje perila 4 L (Paket)

Original price was: 39,92€.Current price is: 31,93€. z DDV

Detergent Anina Nežnost je posebej zasnovan za občutljivo kožo otrok in odraslih. Brez parfumov, barvil in škodljivih kemikalij zagotavlja nežno in učinkovito pranje oblačil, hkrati pa je prijazen do kože in okolja. S tem izdelkom lahko z zaupanjem perete oblačila svoje družine, vedoč, da ste izbrali najboljše za njihovo zdravje in dobro počutje.

Anina Nežnost je več kot le detergent, je izraz ljubezni do naših najbližjih in skrb za zdravje ter dobrobit celotne družine. Z Anino Nežnostjo vam ni treba sklepati kompromisov med učinkovitostjo čiščenja in varnostjo za občutljivo kožo – zdaj lahko uživate v brezskrbnem pranju in čistem, svežem perilu, ki ohranja naravno ravnovesje vaše kože.

Šifra: 11666-1-1 Kategorija:

Opis

Kot mama, ki se sooča z atopičnim dermatitisom, sem že dolgo iskala pravo čistilo za občutljivo kožo svojih najdražjih. Želela sem zaščititi svojo družino pred draženjem kože, ki ga povzročajo agresivni detergenti. Moja osebna izkušnja z občutljivo kožo me je navdihnila, da ustvarim Anino Nežnost – slovenski, okolju prijazen detergent za oblačila, ki nežno, a učinkovito neguje tkanine in ščiti kožo.

 

 

Detergent Anina Nežnost učinkovito odstranjuje madeže ter hkrati ščiti tkanine pred bledenjem, kar zagotavlja dolgotrajno obstojnost barv vaših oblačil. Po pranju je perilo popolnoma čisto, sveže in pripravljeno na nove družinske trenutke in življenjske dogodivščine.

 

 

Ta univerzalni detergent je primeren za pranje vseh vrst obarvanih in belih tkanin, vključno z bombažem, lanom, sintetiko in mešanicami sintetike ter bombaža. Pri izbiri temperature pranja upoštevajte navodila proizvajalcev tkanin, saj boste tako zagotovili optimalno nego vaših oblačil. Pred pranjem ločite perilo glede na vrsto tkanine, barvo in stopnjo umazanosti, da preprečite morebitne neželene učinke medsebojnega delovanja različnih materialov in barv.

 

 

Anina Nežnost je hipoalergen detergent, ki ne vsebuje encimov, barvil in dišav, kar zmanjšuje možnost draženja kože in alergijskih reakcij. Tako je ta detergent idealna izbira za tiste, ki iščejo nežno in učinkovito rešitev za nego svojih oblačil.

Sestava: 5-15% neionske površinsko aktivne snovi, <5% anionske površinsko aktivne snovi, milo

Vsebuje: konzervans (caprylyl glycol, methylpropanediol, didecyldimonium chloride, polyquaternium-80)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Varnostni list izdelka

Download

Za prenos varnostnega lista izdelka kliknite gumb "Download" na desni strani razdelka.