Top ideje za praznična darila – 1 leto +

Top ideje za praznična darila – 1 leto +

Sama vedno iščem po spletu kakšne luštne ideje kadar kupujem za moje tri fante, zato so mi takšne objave vedno dobrodošle. Sem skoraj prepričana, da nisem edina in zato delim najljubše Liamove igrače v idejo prazničnih daril za starše, ki imate doma prav tako enoletnika/enoletnico in ne veste kaj bi kupili za darilo.

  • Kartonke, pesmice in mehke knjige

Naš Liam obožuje knjige, sploh kartonke, ki jih že spretno lista. Obožujem knjige, ki imajo nek skriti namen v ozadju in moja daleč najljubša je Prosim in hvala. Knjiga skozi strani prikazuje pirata Petra in princesko Pijo, ko se učita reči prosim in hvala. Vsakič ko jima to uspe, malček lahko pritisne zvočni gumb, kjer se sliši navdušeno veselje. Pa seveda se na vsaki strani skriva pikapolonica, ki jo s takim veseljem iščemo. Kartonko najdete tukaj.

Potem še ena naših ljubših – Poglej kaj jem. Knjiga, ki jo malčki lahko gledajo in raztegnejo, da odkrijejo skrite slike, ki skrivajo presenečenja in jih sproti uči kaj jejo ptički, miške… Kartonko najdete tukaj.

Za praznike pa bomo povečali našo zbirko še z Ljubko lisko in Korajžno kokljo, ki imata prav tako gumb z zvokom in malček z njim lahko med branjem sodeluje. 🙂 Obe kartonki in še nekaj drugih najdete tukaj.

 

Poleg pravljic, pri nas za uspavanje zmagajo pesmice in te dve spodaj vsebujeta zares lepe pesmice. Mamaočka so zbrani objavljeni pesniški verzi slovenskih pesnic in pesnikov. Te njihove pesmi je slišati kot misli otrok, ki na različne načine opevajo svoje starše. Knjiga Uspavanke pa vsebuje zbor pesmi vsebuje motive iz otrokovega doživljajskega in domišljijskega sveta, kot so sanje in spanje.

Pa seveda mehke knjige. Pri nas jih sicer vsake toliko časa operemo zaradi Timonove alergije na pršico. Naša najljubša je ta spodaj. Super pri mehkih knjigah je to, da ko jo listamo v postelji, lahko z njo dejansko tudi zaspimo. 🙂 To in še več drugih pa najdete v otroški trgovini Silly – tukaj.

  • Igrače za vleko

Zdaj ko je mali dobro shodil, obožuje igrače ki jih lahko vleče za sabo ali potiska pred sabo. Ker obožuje dinozavre vse odkar smo bili poleti v Arboretumu (o tem sem pisala tukaj) in jih ves čas oponaša, bo za praznike dobil dinozavra na vrvici, ki se mu med vleko premikajo roke in noge. Mislim, da se mu bo zmešalo ko ga bo zagledal. 😀 Najdete ga tukaj. Za vse punčke ali fantke, ki pač niso takšni ljubitelji dinozavrov pa je seveda tudi kar nekaj drugih luštnih igrač ki so super za vleko. Meni osebno je simpatična ta račka, ki za sabo pelje jajček. 😉 Najdete jo tukaj.

                                           

  • Igrače za sestavljanje

Zadnje mesece se navdušujemo nad igračami, ki jih lahko postavlja na kup in gradi stolp. Lahko rečem, da pri dobrem letu ne postavi ravno ogromen stolp, ampak mu uspe postaviti vsaj manjšega. Bistveno je, da mu je ta proces všeč in se trudi, ter z njim razvija svojo motoriko. Zato mu kupujem igrače, ki ga spodbujajo da je vedno boljši. Največje navdušenje pokaže nad to igračo spodaj, s katero zgradi stolp, potem pa v prostorčke zapelje avto. Nad igračo je tak naval, da jo ponavadi razdelim na dva dela in se z njo igra tudi starejši bratec ki je star tri leta. Tako bo igrača zagotovo zanimiva dalj časa. Najdete jo v otroški trgovini Kakadu – tukaj.

Poleg zgornje pa se zelo zaposlimo tudi klasičnimi lesenimi kockami, ki jih postavljamo v stolp. Najdete jih tukaj.

  • Igrače ki popestrijo in polepšajo otroško sobico

Glasbena skrinjica z magnetnima figuricama, ki plešeta oziroma se vrtita vmes ko skrinjica poje. Sama sem jo kupila, ker mi je bila neznosno lepa in ko se lotim prenove otroške sobe, jo bom postavila na najbolj vidno mesto. Poleg tega, pa je zares luštna za opazovanje in igranje. Liam se ne naveliča postavljanja in odstavljanja figuric. Samo da jo navijem in se glasba začne, že priteče. Najdete jo tukaj.

  • Poganjalci

Poganjalec je vedno najboljša izbira, če ga še nimate. Do spomladi se lahko z njim tudi zapelje po stanovanju, potem pa bo brez dvoma nepogrešljiv zunaj. Mi imamo Puky poganjalec, ki ga je Liam podedoval od starejšega bratca Timona. Ga ne zamenjamo za nič na svetu. Pa seveda zraven čelada. Pri nas imamo Nutcase čelade – najdete jih tukaj. Še več poganjalcev pa tukaj.

 

Najbolj prodajano v trgovini

Poglej vse izdelke
 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/sl_SI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Sledite mi

Na facebooku
 
Na Instagramu