Registracija

Rešite enačbo (required)


Splošni pogoji poslovanja

Pogoji nakupa na spletnem mestu www.aninakuhinja.si

 

Z oddajo naročila za nakup izbranih izdelkov na našem spletnem mestu se strinjate s splošnimi pogoji sodelovanja in nakupa.

 

Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine na spletnem mestu www.aninakuhinja.si (v nadaljevanju: Pogoji) ter se z njimi strinja.

Spletno prodajo na www.aninakuhinja.si/shop/ izvaja podjetje Artish d.o.o., z matično številko 7132760000. Podjetje je zavezanec za plačilo DDV-ja (ID za DDV: SI45390053 ).

Spletna trgovina www.aninakuhinja.si vam omogoča nakup kuharskih knjig, knjig s kuharsko tematiko in kuharskih pripomočkov. Na spletnem mestu www.aninakuhinja.si si lahko ogledate našo ponudbo, informacije o artiklih in cene. Pogoji nakupa so določeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Naročanje

Po pregledu ponudbe ob želenih izdelkih izberete možnost “dodaj v košarico”. Izbrani izdelki so zbrani v košarici, ki jo lahko kadarkoli preverite in v njej uredite izdelke (spremenite količine izdelkov in/ali jih odstranite iz seznama). Ko ste končali z nakupovanjem, izberete možnost “košarica”, kjer uredite izdelke. S klikom na gumb »nadaljuj« boste v 5 korakih opravili celoten nakup.

Registracija uporabnika ni pogoj za opravljen nakup v spletni trgovini www.aninakuhinja.si/shop/. Uporabnik se lahko ob prvem nakupu registrira (s tem se vpiše v bazo kupcev in pridobi svoje uporabniško ime, ki je enako elektronskemu naslovu in geslo). Ob vsakem naslednjem nakupu se lahko uporabnik v trgovino prijavi s prej registriranim računom, kjer lahko sproti spreminja in posodablja svoje podatke (naslov, geslo za dostop, pregleda pretekla naročila itd).

Vračilo izdelkov, reklamacije

Reklamacije in druge vrste vračila blaga upoštevamo v roku 8 dneh od prejema blaga.

Cene

Za nakup v spletni trgovini se upoštevajo spletne cene. Vse objavljene spletne cene v vseh vrstah ponudb so nepreklicne in veljajo le za nakup preko spletne trgovine www.aninakuhinja.si.

Veljavnost cen za izbrane artikle velja na dan nakupa, torej na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine www.aninakuhinja.si/shop/. Vse cene izdelkov na http://www.aninakuhinja.si/shop/ so prikazane v EUR.

Cene so informativnega značaja in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica. Veljavnost cene izdelka velja v trenutku nakupa.

Plačilo in prevzem

V spletni trgovini www.aninakuhinja.si/shop/ so na voljo naslednji načini plačila:

  • po povzetju – z gotovino (provizijo poštne nakaznice (0,74 €) krije kupec),
  • po predračunu, ki ga na vaš e-poštni naslov prejmete takoj po končanem nakupu. Predračun si lahko izdela pravna ali fizična oseba.

Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.aninakuhinja.si/shop/ se zavezujete, da boste pri izbiri plačila ob povzetju ob prevzemu vašega blaga poravnali kupnino. Ob prevzemu pošiljke, obvezno podpišite spremne dokumente (dobavnica, …).

Blago ste dolžni pred prevzemom vizualno in številčno pregledati, ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu.

Stroški pošiljanja

Stroške pošiljanja plača kupec, in sicer:

  • Za naročila izdelkov znaša strošek poštnine 3,50 €!

Stroški pošiljanja se obračunajo že pri nakupu v spletni trgovini www.aninakuhinja.si/shop/. Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljalcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.aninakuhinja.si/shop/ niste dolžni poravnati. Naročnik blago prejme dostavljeno na naslov v skladu s pravili poštnih podjetij.

Provizijo poštne nakaznice (0,74 €) krije kupec.

Dobavni rok

Podjetje Artish d.o.o. vam bo naročeno blago dostavilo najkasneje v 5 delovnih dneh po prejetju naročila oz. po prejetem plačilu v primeru plačila z bančnim nakazilom.

Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Spori

Vse morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletne trgovine www.aninakuhinja.si/shop/ med kupcem in Artish d.o.o., bosta stranki poizkušali reševati sporazumno. V kolikor to ne bo mogoče, je pristojno Okrožno sodišče v Kranju.

Osnovni podatki o ponudniku storitev spletne trgovine:

Naziv: Artish d.o.o.
Naslov: Vogljanska cesta 38, 4208 Šenčur
Spletna stran: www.aninakuhinja.si
E-pošta: kristijan.zontar@aninakuhinja.si
Telefon: 040 398 055 – Kristijan Žontar, prokurist
ID za DDV: SI45390053
Matična številka: 7132760000
Direktor: Ana Žontar Kristanc
Transakcijski račun: Sparkasse d.d.,
TRR.: SI56 3400 0101 7419 396
Osnovni kapital: 7.500 €