Anina kuhinja

Brezglutenski topljivi kruhki s češnjevimi paradižniki

Čas priprave: 15

Čas kuhanja: 10

Količina: 8

Sestavine:

  • 8-10 kosov Schaerovega brezglutenskega kruha Pan Carre
  • 2 pesti naribane topljive mocarele
  • 2 pesti naribane gavde ali trapista
  • 100-150 gramov šunke
  • 100-150 gramov suhe salame
  • 1 večje jajce
  • 2-4 žlice kisle smetane
  • ščep origana
  • češnjev paradižnik

Postopek:

Natisni
  1. Pečico segrejemo na 180 stopinj.
  2. Sir in drobno narezano šunko in suho salamo stresemo v posodo. V sestavine vmešamo kislo smetano, z vilico stepeno jajce in origano. Če želimo bolj redek namaz dodamo še kakšno žlico kisle smetane.
  3. Z nadevom nadevamo rezine kruha in jih za 10-15 minut položimo v segreto pečico.
  4. Pečene obložimo z narezanim češnjevim paradižnikom in postrežemo.

 

Schaer