Umešana jajčka z lisičkami

Narezan česen, čebula, peteršilj in lisičke.

 

Popečen česen in čebula.

 

Popečen česen, čebula in lisičke.

 

Vse sestavine v posodici.

 

ZAHTEVNOST: 2/5
ČAS PRIPRAVE: 10 minut
ČAS KUHANJA: 20 minut ( všteto praženje čebule in končno kuhanje )

Za 2 osebi.

SESTAVINE:

– pest lisičk
– 1 mala čebula
– 2 stroka česna
– 1 zravnana čajna žlička narezanega peteršilja
– ščepec soli, popra

OPIS PRIPRAVE:

Čebulo, peteršilj in česen narežemo na čimmanjše delčke. V ponvi z malce olja, nato najprej popražimo česen, vendar le dokler ne zadiši, ko zadiši mu dodamo čebulo in peteršilj in vse skupaj popražimo, da postane lepo zlato rjave barve. Nato dodamo še lisičke za kakšno minutko.
V manjši posodici stepemo jajca in jim dodamo malce soli in popra. V posodico stresemo še popraženo čebulo, česen, lisičke in peteršilj. V enako ponev v kateri smo pražili prejšnje sestavine nato zlijemo vse sestavine v posodici. Na srednji temperaturi nato sestavine mešamo kakšnih 10 – 15 minut, dokler vsa jajca ne zakrknejo.
Zraven postrežemo kruh.

Dober tek!

Najbolj prodajano v trgovini

Poglej vse izdelke
 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/sl_SI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Sledite mi

Na facebooku
 
Na Instagramu