Anina kuhinja

Bananin kruh s kremnim nadevom in orehi

Bananin kruh sem pripravljala z Aromatrip eteričnim olji limone in nageljnovih žbic/klinčkov, ki so esenca/izvleček/koncentrat ekološko pridelane rastline. Olji sta tako primerni za uporabo v aromaterapiji, za aroma kozmetiko in v kulinariki in je izdelano v Sloveniji iz najbolj kvalitetnih surovin. Poleg omenjenih eteričnih olj najdete tudi kar nekaj drugih v Aromatrip spletni trgovini….

Preberi več

Nachosi z mletim mesom, paradižnikom in avokadom

Nachose z mletim mesom, paradižnikom in avokadom sem pripravljala v dveh vrhunskih Tefalovih ponvah iz linije Unlimited Ingenio. Vse njihove ponve imajo seveda dobro poznan priročen indikator temperature, ki se obarva rdeče, ko je posoda dovolj segreta, da lahko začnete s pripravo. Ponve so prav tako iz okolju in zdravju prijaznih materialov in z neprimerljivo…

Preberi več

Sticky fingersi

Sticky fingerse sem pripravljala s pomočjo Boscheve kombinirane parne pečice , ki je naravnost vrhunska, saj mi omogoča da klasični peki delno dodam paro in je jed bolj sočna, ali pa jed popolnoma skuham v sopari. Več o Boschevi kombinirani parni pečici najdete tukaj….

Preberi več

Mandarinina torta iz kisle smetane

Mandarinino torto iz kisle smetane sem pripravljala z Aromatrip eteričnim olji limone in mandarine, ki so esenca/izvleček/koncentrat ekološko pridelane rastline. Olji sta tako primerni za uporabo v aromaterapiji, za aroma kozmetiko in v kulinariki in je izdelano v Sloveniji iz najbolj kvalitetnih surovin. Poleg omenjenih eteričnih olj najdete tudi kar nekaj drugih v Aromatrip spletni…

Preberi več