Akcija!

Priročnik Anina kuhinja za najmlajše – posodobljena izdaja

19,90 15,92

Anina kuhinja za najmlajše: več kot 160 preizkušenih kašic za otrokovo prvo leto, je posodobljen priročnik Ane Žontar Kristanc, ki vsebuje več kot 160 receptov za otrokovo prvo leto. Primeren je za vse, ki malega navihančka/navihanko še pričakujejo ali pa se počasi že pripravljajo na uvajanje prve goste hrane. Kuharica je namreč zasnovana na način, da poleg idej za jedi, pomaga tudi pri težkih začetkih uvajanja in vam odgovori na najbolj pomembna začetna vprašanja.

Nova, posodobljena izdaja vsebuje posodobljen teoretični del, ki zdaj poleg Anine prve izkušnje uvajanja goste hrane s Timonom vsebuje tudi izkušnjo uvajanja goste hrane z drugorojencem Liamom. Poleg tega ima nova izdaja okrog 30 dodanih receptov. Nova izdaja je od stare daljša za 28 strani.

Dobavni rok: do 5 delovnih dni.

1477 na zalogi

Opis

Anina kuhinja za najmlajše: več kot 160 preizkušenih kašic za otrokovo prvo leto, je posodobljen priročnik Ane Žontar Kristanc, ki vsebuje več kot 160 receptov za otrokovo prvo leto. Primeren je za vse, ki malega navihančka/navihanko še pričakujejo ali pa se počasi že pripravljajo na uvajanje prve goste hrane. Kuharica je namreč zasnovana na način, da poleg idej za jedi, pomaga tudi pri težkih začetkih uvajanja in vam odgovori na najbolj pomembna začetna vprašanja.

Mehke platnice, 180 strani.

Vsebuje preizkušene recepte ter oznaki Timon in Liam priporoča, za vse najljubše Timonove in Liamove recepte.

V knjigi boste poleg receptov našli odgovore na naslednja pomembna vprašanja:

  1. Kdaj začnemo uvajati gosto hrano?
  2. S katero hrano začeti?
  3. S kakšnimi količinami začnemo?
  4. Ob katerem času uvajamo novo hrano?
  5. Kako pripraviti gosto hrano?
  6. Kakšna temperatura kašic je primerna?
  7. Kakšna gostota kašic je primerna?
  8. Kdaj začeti z grobo pretlačenimi kašicami?
  9. Kako vemo, kdaj ima dojenček hrane dovolj?
  10. Pitje med hranjenjem
  11. Umazani proces hranjenja
  12. Pripomočki, ki jih potrebujete za hranjenje
  13. Alergije in reakcije
  14. Mejniki za začetek uvajanja določenih živil
  15. Doma pripravljene kašice ali kupljene?
  16. Sveža in kakovostna hrana
  17. Zamrzovanje pripravljenih kašic
  18. Katera hrana je primerna za zamrzovanje?
  19. Zaprtje pri otrocih
  20. Slabokrvnost

 

Nova, posodobljena izdaja vsebuje posodobljen teoretični del, ki zdaj poleg Anine prve izkušnje uvajanja goste hrane s Timonom vsebuje tudi izkušnjo uvajanja goste hrane z drugorojencem Liamom. Poleg tega ima nova izdaja okrog 30 dodanih receptov. Nova izdaja je od stare daljša za 28 strani.

Dobavni rok: do 5 delovnih dni.

Dodatne informacije

Avtor:

Ana Žontar Kristanc

Fotografija in oblikovanje:

Kristijan Žontar

Založba:

Artish, d. o. o.

Št. strani:

180

Vezava:

Mehke platnice

ISBN:

978-961-93983-4-0

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/sl_SI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Sledite mi

Na facebooku
 
Na Instagramu