Anina kuhinja

Dobra družba, sladki piškoti in otroški živ žav

Dobra družba, sladki piškoti in otroški živ žav

Z Rebeko Dremelj sva se spoznali na nekem skupnem dogodku že skoraj leto nazaj. Nisem se mogla zadržati, da ji ne bi pustila enega izvoda moje paparice Anina kuhinja za najmlajše, za njeno najmlajšo punčko s katero jo je še čakalo uvajanje goste prehrane. Očitno jima je knjigica prišla zelo prav in zadnjič mi piše, da bi se povezala za kakšno ustvarjanje v moji kuhinji. Itak sem bila takoj za. Ker smo prvo rundo medenjakov (recept tukaj) pojedli v nekaj dneh in me je Timon že cel teden prosil, da jih spečeva ponovno, sem se odločila da pripravim za ustvarjanje kar testo za medenjake.

Šajana in Timon sta takoj padla v akcijo in še dobro, da sem naredila dvojno testo, saj sta zares spretno valjala testo, izrezovala figurice in zares luštno ustvarjala. Midve sva vmes klepetali in celotno druženje je bil prav prijetno. 🙂 Medenjake smo na koncu poimenovali kar nepremagljivi medenjaki v čast Rebekine nove simpatične spletne strani Nepremagljiva. <3 No, pa še mojega dragega sva prosili, da vmes naredi kakšno sliko in video, da bova lahko naše ustvarjanje delili s svojimi bralci, zato pripenjam naše utrinke spodaj. 😉