AKCIJA! Pri nakupu dveh ali več kuharskih knjig ali priročnikov, prejmete kuharico Anina kuhinja: Zdravo in uravnoteženo GRATIS. Akcija velja le za fizično obliko knjig ter do 24.3.2024 oziroma do razprodaje zalog.

Anina kuhinja

Plaža, kužki in slike

Plaža, kužki in slike

Po nekaj dneh sem se končno usedla za računalnik. Tako mamljivo je bilo vsaj nekaj časa biti stran od njega in kljub temu, da priznam, da zares rada ustvarjam vsebine za vas, mi vsake toliko časa paše tudi odklopiti ves svet in biti samo z mojim fanti. Seveda sem vmes preko telefona delila kakšen utrinek ampak tako zelo na hitro, potem pa sem bila spet v svojem malem svetu.

Imeli smo zanimive prve dneve, saj je Timonu na polno butnila ven alergija in sva se z dragim trudila, da jo spraviva v stanje, v katerem mu ne bo tako neprijetno. Imel je nešteto srbečih izpuščajev in koprivnico po celem telesu. Timon je namreč v zadnjem letu razvil hudo alergijo na kužke in ko enkrat pričneš živeti s tako alergijo ugotoviš kako zelo težko je otroka ubraniti pred takimi alergeni. Ne pomisliš, da so na plažah ves čas ljudje s kužki in po kamenčkih je kup alergenov, ki jih seveda otrok s kožo pobere in potem nanje reagira. Tako smo obsojeni, da smo le na glavni plaži, ki je prepovedana za pse. Kljub temu nemalo ljudi s seboj nanjo pripelje kužka in kakorkoli mi je groooozno, hodim do njih in jih prosim, če se s kužkom lahko odpravijo na druge plaže naokrog, ki so tudi za kužke. Vseeno je takrat večinoma že prepozno, saj na plaži ostane kup dlak, potu … ki pa seveda ostanejo tam. Mogoče v razmislek vsem mojim bralcem, ki ste lastniki kužkov, da ste pri obisku plaž malce pazljivi na vse otročke, ki imajo alergijo na kužke. :/

Seveda smo po prvem dnevu brez kopalk imeli popolnoma polno ritko izpuščajev in zdaj pridno nosimo kopalke. Sama sem sicer pristaš, da so otročki brez kopalk, če jim je to ljubše in našemu Timonu je, ampak tukaj zdravje pride pred udobjem. Naj se na hitro dotaknem še vaših komentarjev pod mojo sliko nekaj dni nazaj. Glede te teme imam mešane občutke. Sama rada delim utrinke mojega življenja z vami. Se pa deloma strinjam z vami in sicer že tako pazim, da na slikah ni golote. Vsekakor bom pazila, da bom še bolj striktna glede tega.

IMG_4244