Anina kuhinja

Moja prva kuharica

Moja prva kuharica

Ojoj kako nostalgično je to pisanje tukaj na mojem prelepem blogu. Težko opišem kako zelo pogrešam deljenje mojih dogodivščin in receptov tukaj z vami. Brez skrbi, s pisanjem se vrnem takoj ko bo to mogoče. 😉 Na žalost med snemanji in predvajanji oddaj Ana kuha to zaradi dogovora ni mogoče. Bo pa potem toliko slajše. 😉
Medtem pa še naprej tako pridno brskajte po mojih starih receptih. Vem, da so eni že res stari ampak, vsaka ideja več šteje, kajne? 😉

No preden pa se popolnoma razgovorim in raznežim tukaj pred tipkovnico, vam z največjim veseljem sporočam, da je od včeraj naprej mogoče kupiti mojo prvo kuharsko knjigo. Ja vem, še sama ne morem verjeti, da se to prav zares dogaja. 😉 V njej je veliko receptov in vanje sem vložila vso mojo ljubezen, ki jo premorem do hrane in kuhanja. Vsem, ki se boste odločili za nakup, se najlepše zahvaljujem za podporo in upam da vam bo knjiga všeč, sploh pa da vam bo prišla prav. 😉

 Knjigo lahko preko spleta naročite tukaj – http://www.ebesede.si/Ana-kuha-prednarocila-dobava-po-5.11-Ana-Zontar-Kristanc/956

Bo pa čez nekaj časa dosegljiva tudi v knjigarnah. 🙂

P.S.: Kljub temu da blog miruje, mi še vedno lahko pišete pod komentarje. Obljubim da bom vedno odpisala. 😉

Lep pozdravček,
vaša Ana

Komentarji

  1. Ana, kako si vsestranska! Čestitke. Upam, da se boš še kdaj vrnila na tale blog, ki ga že dolgo z veseljem spremljam. Kaj pa DVD s tvojo oddajo? Je na voljo? 🙂 Lep pozdrav z dežele mlinov na veter.

    1. Ooo Irena, joj koliko časa se že nisva slišali. 🙂 Kako si?

      Hvala za čestitke. Pa brez skrbi, isti moment ko mi v službi dajo dovoljenje začnem spet pisati ta blog. Iskreno že komaj čakam. 🙂

      Dvd-jev z mojo oddajo ni. Je pa to lušten predlog. Bom predlagala naprej. Mogoče pa bo kaj iz tega. Oddaje je zaenkrat možno ponovno pogledati le na Voyo.

      Najlepši

    1. Živjo Ančka! 🙂
      Tudi kakšen tak se najde. 😉 Ampak režiser ni ravno ljubitelj majoneze, tako da jo redko lahko vključim v moje recepte. So pa tisti v katerih je, toliko bolj slastni. 😉
      Lep pozdravček,
      Ana

  2. Ej dekle drago – ČESTITKEEE – saj je bilo še samo vprašanje časa kdaj bo tvoja knjiga ugledala luč sveta :o))) Zelo sem vesela zate in sedaj vem, kaj mi bo prinesel Božiček letos pod smrekico :o)))

    Vidim, da imaš že dva priimka, zato ti iz vsega srca čestitam in vama želim vse lepo in dobro pod sinjim nebom na vajini skupni življenjski poti …

    Tudi jaz pogrešam tvoj dotik

    1. Ooo Odmevčica. :)) Joj kako nostalgično in prijetno je bilo spet brati tvoj komentar. 🙂 Hvala za vse te lepe in pozitvne besede. 🙂

      In najlepša hvala za čestitke in lepe želje. Prav res imam že nekaj časa dva priimka. 🙂 No sem si želela imeti le moževega, pa sem zaradi službe potem rekla da bom za nekaj časa imela oba, potem pa s časom le enega. 🙂

      Glede mojega pisanja

  3. Živjo, Ana!

    Danes sem doživela eno res lepih presenečenj in rada bi ga delila s tabo.

    Ko sem prišla na obisk k fantu, me je na pultu čakala čisto nova in sveža kuharska knjiga, TVOJA kuharska knjiga. Ne moreš si misliti, kako sem bila vesela! 🙂

    Še pred knjigo sem vsako soboto gledala tvojo oddajo in si vestno zapisovala recepte. Še pred tem sem tvoje kuharske

  4. Danes spet odlični recepti tako za gostjo Darjo Švajger,kot tudi zame,ki bom spet najprej naredila ocvirkovko,nato vse ostalo.Bravo Ana,sedaj pa spet čakam in stiskam pesti.Lep pozdrav

  5. Spostovana ga.Ana,
    Iskrene cestitke in hvala za tako lepe in krasne oddaje. Jaz sem ze malo,starejsa kuharica, s kar nekaj znanja in izkusnjami, vendar sem navdusena, ko vas gledam. Mislim, da mooora zamikati tudi tiste, ki kuhalnic se niso drzali v rokah, da bi jih priceli VIHTETI, kot vi po kuhinji.
    Mnogo uspehov se naprej, v upanju, da bomo vase oddaje lahko se dolgo spremljali. <

    1. Draga Soraya! 🙂

      Najlepša hvala za tako prelepo sporočilo. Mi ogromno pomeni. 🙂 Res sem vesela, da me radi pogledate, kljub temu da zagotovo vse te jedi znate sami pripraviti veliko bolje kot jaz. 🙂

      Hvala za vso to pozitivo. 🙂

      Lep sončen pozdravček,
      Ana

  6. Jaz pa moram napisati, da pogrešam tvoje objave na tem blogu 🙁 Oddajo redko spremljam, ker nekako ne pridem do televizije v tistem času. Sem si pa sama kupila za božička tvojo kjnjigo:)
    Veliko sreče ti želim in čimprej se vrni na blog 🙂

    1. Heli, tudi jaz neverjetno pogrešam pisanje tukaj. :/ Lahko ti obljubim da se kmalu vrnem in takrat ko se bom, bom vsak dan tukaj, velja? 😉
      In najlepša hvala za podporo glede knjige. Mi veliko pomeni. 🙂 Hvala!
      Želim ti prelepe praznike in srečno 2014. 😉
      Ana

  7. Anaaa :o) čudež rojstva je najlepši blagoslov pod sinjim nebom :o) Zelo sem vesela zate :o) Čestitkeee …

    Vse dobro …

    Odmevčica

  8. Pozdavljena Ana,danes gledala oddajo super receptov,ker tudi mi imamo nosečnici pri hisi(hči in snaha) bi pohvalila res krasne izdelke.Nosečnost ti lepo pristaja,bodi dobro.

    1. Jelka, najlepša hvala. Res sem vesela da so vam bili recepti všeč. 🙂 Sploh pa čestitke obema bodočima mamicama. 😉
      Prelep pozdravček,
      Ana

  9. Ana hvala za današnjo čudovito kuhanje s sestro Nikolino,venčki bodo jutri zadišali v moji pečici.Slastni in super recepti.Bodi lepo!:)

  10. Pravi njami,njami jedilnik,sem pa sladico preslišala.Je bil mogoče vanili puding gor sl.smetana,pa piškoti iz listnatega testa?Lep pozdrav.)

    1. Jelka, sem vesela da ti je bil všeč. 🙂

      Kopiram na hitro spisan recept za sladico. 😉

      Kremšnite v kozarcu

      - 100 g moke
      - 175 g sladkorja
      - 4 mala jajca
      - 750 ml mleka
      - 2,5 dl sladke smetane
      - sok 1/2 limone
      - 1-2 žlici ruma
      - ½ vaniljevega sladkorja
      - Listnato testo
      Priprava
      V večji posodi pristavimo in zavremo

    1. Jelka, sem vesela da so ti bili všeč. 🙂

      Ti kopiram recept za vlivance od šefa-

      Za čemaževe vlivance potrebujemo:
      1kg moke, 200 g sesekljanega blanširanega čemaža, 1 dcl vode, 10 jajc
      Za vlivance vse sestavine zmešamo skupaj, le moko dodajamo postopoma (po tretjinah) in mešamo v električnem mešalniku.

      Količine so malo velike, tako da najbolje da jih

  11. Najprej pohvale za včerajšnjo oddajo.Jajčka po receptu so odlična,smo jih jedli za zajtrk,kašo na mleku večkrat večerjamo,pečene krače pa so dišale moškemu delu družine.Lep pozdrav:)

    1. Jelka, hvala ker me vsak teden razveseliš s komentarjem. 🙂 In hvala za pohvale. Sem vesela da je bila oddaja všečna. 😉
      Lep pozdravček celotni družinici,
      Ana

  12. ROJSTVO

    &quot;Stopite narahlo kakor v copatih
    naravnost pri glavnih vratih
    v ta lepi dan, kot bi šli v pesem.

    Svet naokrog je vabljiv in vonljiv,
    čudno resen in nemalo slovesen:
    Nekdo se je pravkar rodil.
    In to je najlepša pesem.

    Stopite narahlo in pustite k nebesom
    odprta vrata.
    Naj skoznje lije botrinja bogata -

Komentarja ni mogoče oddati.